20090320

Φωτορετροσπεκτίβα (sic) #1

Την παρασκευή είχα μια εξαιρετικά περίεργη επίσκεψη.
ο ξάδελφος μου ο Φιλεμόν όπως τον λένε πλέον, εμφανίστηκε μετά από σχεδόν 20 χρόνια από τότε που έφυγε για Γαλλία.Για να μη τα πολυλογώ, ήρθε στο σπίτι που έζησε τα παιδικά του χρόνια, αλλά δε βρήκε φωτογραφίες. Έτσι του υποσχέθηκα να ψάξω εγώ να βρω καμία. Και μιας που μπήκα στη διαδικασία να ψαχουλεύω τα σκονισμένα άλμπουμ μου, ανεβάζω και άλλες ενδιαφέρουσες φωτό που βρήκα.
Ο πατέρας μου [κέντρο] στην ήπειρο.

Ο παππούς μου κρατάει την μάνα μου.

Ο παππούς μου με εμένα.

Εγώ.

Εγώ με τα βαφτιστικά μου ρούχα.

Εγώ και η ξαδέρφη μου η Άντα. αν σε ντύνουν έτσι, πως να μη μισήσεις τις απόκριες;

Εγώ και ο ξάδερφος μου ο Κυριάκος.

Η φωτό που τα άρχισε όλα. Εγώ, ο Φιλεμόν, οι cobra και οι g.i. joe.

Οι 3 φωτό παρακάτω είναι από γενεθλιάτικο πάρτι 4η ή 5η δημοτικού. Διακρίνεται το πειρατικό των παιζωκινητών.



Και η καλύτερη για το τέλος. Εγώ δείχνοντας από μικρός σεβασμό στην αστυμπατσία.

:isis - wavering radiant (wavering radiant)

20090306

Το πρώτο χτύπημα της ΕΟ6Α

Το πρώτο χτύπημα της οργάνωσης έγινε πραγματικότητα. Ως πρώτος στόχος επιλέχθηκε το θρησκευτικό κατεστημένο. Η οργάνωση προάγει γενικότερα την αθεΐα, και όταν επιβάλλει την αναλλονόματη κοινωνία δε θα υπάρχουν εκκλησίες, παρά μόνο θα διατηρηθούν οι υπάρχουσες της αναλήψεως του σωτήρος, οι οποίες θα διαμορφωθούν σε γιάφκες. Πρώτος στόχος ήταν η υπό ανέγερση εκκλησία του αγίου παππουκώτσου, στην πρώτη σερρών. Ιδού το αποτέλεσμα της επίθεσης.
Hasta los Sotos siempre!

:mastodon - quintessence (crack the skye)

20090304

Salival productions & salival news

Άφτερ πάμπλικ ντιμάντ που λένε και οι μπακπάρτιζ η salival productions είναι και πάλι εδώ. Τα περισσότερα βίντεο είναι τα γνωστά με καινούριους τίτλους, κάποια αγαπημένα εμπλουτίστηκαν με περισσότερες γελοίες στιγμές, μερικά νέα προστέθηκαν, και κάνα δυο κατέβηκαν μετά από παράπονα ενός εκ των πρωταγωνιστών (ονόματα δε λέμε, φαλακρός μπαουγκτσής). Επίσης όπως θα προσέξατε εσείς τα φανταστικομύρια των αναγνωστών μου, τα δελτία ειδήσεων δεν υπάρχουν πια στο μπλογκ. Ο λόγος είναι είναι η νεοϊδρυθείσα salival news, η οποία θα είναι υπέυθυνη για τη μετάδοση των καυτών τοπικών νέων. salival productions & salival news, δεν έχετε παρά να τις αναζητήσετε στον εσυσωλήνα για να απολαύσετε τα βίντεοζ!
:silence