20090627

Πουτσανιστάν

Έχω μια αλλαγή να προτείνω. Μιας που τώρα τελευταία ξυπνάει όλο και πιο συχνά ο ελληνάρας από το λήθαργο του δημοσίου, της μπάλας, του νουδουπασόκ δίπολου, του τσαλίκη, του εσ-γιου-βι, της σαγιονάρας (ομιφιτζι) και λοιπά γνωστά, και απαιτεί να μην ονομαστεί η μακεδονία μακεδονία, λες και είναι σε άλλη ήπειρο και δεν είναι λογικό να είναι ΚΑΙ αυτή μακεδονία, ή η τελευταία μόδα να μου στέλνουν στο facebook ηλιθιότητες του τύπου να επιστρέψουν τα μάρμαρα του παρθενώνα, που με κάνει να πιστεύω ότι όποιος τα θέλει πίσω έχει τη πεποίθηση ότι θα αλλάξει πολύ η ζωή του ρε παιδί μου αν τα ξαναπάρει, θα μπει στο δημόσιο ξέρω 'γω, θα ρίξει την αννούλα που πολύ τον παιδεύει κ.α., ενιγουέι, με εννοείτε φαντάζομαι, λέω λοιπον, και για να βάλω και μια τελεία επιτέλους γιατί μέχρι εδώ με , την έβγαλα, λέω...
ΜΗ ΜΟΥ ΣΚΟΤΙΖΕΤΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ.
Μη μου τα σκοτίζετε. Δε με νοιάζει αν το κράτος δίπλα το λένε μακεδονία. Δε με νοιάζουν ούτε τα κωλομάρμαρα. Δε με αγγίζουν ρε παιδί μου, πως το λένε. Είναι σαν να έχεις καρκίνο και να πηγαίνεις στο γιατρό επειδή σε φαγουρίζει η πατούσα. Σε αυτή την αθλιότητα που κάποιοι χαρακτηρίζουν χώρα με περηφάνια, προέχουν άλλα πράγματα. Νομίζω. Μπορεί να κάνω λάθος. Αλλά τουλάχιστον κάτι κάνω. Δεν είμαι βέβαιος πως όλα είναι εντάξει, όπως μερικοί, ώστε να έχω την πολυτέλεια να ασχολούμαι με βαφτίσια και με πέτρες. Προέχουν άλλα.Καμία μαζική κίνηση μπορεί να γίνει για να πάψουν οι ηλίθιοι να διοικούν ηλίθιους, ή όλοι θα περιμένουν να κάνει κάποιος την αρχή; Αν είμαι μια σταγόνα κι εσύ είσαι μια σταγόνα, όλοι μαζί είμαστε ποτάμι που λέει κι ο βοζίκης, γιατί περιμένεις να πέσω πρώτα εγώ; Έλα να πιαστούμε χέρι χέρι, κι ότι γίνει, αλλά έλα, μην απαιτείς να πέσω μόνος μου για να δεις αν θα φάω τα μούτρα μου, ώστε να ξέρεις τι θα γίνει και να μη πέσεις.
Κατάλαβες ευθυνόφοβε;
Ή αν όλα τα παραπάνω σε αφήνουν αδιάφορο, μπες κι εσύ στην κίνηση που ξεκινάω σήμερα, κίνηση μετονομασίας της "χώρας" αυτής σε Πουτσανιστάν.
Μας βρήκα και σημαία.

Και μάρμαρα μας βρήκα, να τα βάλουμε στην ακρόπολη να φουσκώσουμε από υπερηφάνεια.

:marilyn manson - wow (the high end of low)