20090728

Που πήγαν οι τραγοπαπάδες, οεο;

Αφού έχεις θέσει τις προτεραιότητές σου ως κυβέρνηση, και έχεις παραβλέψει το ότι ο κόσμος πονάει, αποφασίζεις να φτιάξεις καινούριο μουσείο στην ακρόπολη, γιατί όπως είναι γνωστό είσαι έλληνας, και έλληνας σημαίνει περηφάνια για το μπάσκετ σου, μια φορά τη μπάλα σου, τον φραπέ, τον σταρχιδισμό και το πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, μακρινό ΧΘΕΣ.
Και το κάνεις το μουσείο, και επειδή έλληνας σημαίνει και πρωτοπορία, καλείς και έναν έλληνα σκηνοθέτη να σου κάνει ένα βιντεάκι για την ακρόπολη. Έναν σκηνοθέτη υπέροχο, βραβευμένο, που το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι η υπογραφή του στο παραπάνω βιντεάκι, αλλά, εντάξει μωρέ, τι να κάνουμε, έλληνας είναι και λέει να βοηθήσει, άσχετα που αν είχε αποφασίσει να κάνει ταινίες εδώ το πιο πιθανό είναι να αναγκαζόταν να γυρνάει βιντεοκασέτες με τον ψάλτη.
Αλλά δε το υπολογίζεις σωστά, γιατί ξεχνάς ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έγινε ότι είναι σε μια χώρα που είναι γεωγραφικά στην ευρώπη, αλλά νοητικά κάπου ανάμεσα στο τατζικιστάν και το τουρκμενιστάν.
Και σου βάζει κάτι ομοφοβικούς ομοφυλόφιλους, ελληνορθόδοξους χριστιανοφασίστες τραγοπαπάδες να γκρεμίζουν τα μάρμαρα από την ακρόπολη!
Το βλέπουν οι -απόγονοι των παραπάνω- τραγοπαπάδες το βίντεο και ενοχλούνται, γιατί θέλουν να περάσουν και ένα νέο προφίλ στην κενο-νία τώρα τελευταία, πιο προοδευτικό ρε παιδάκι μου και κάτι τέτοιο τους κάνει ζημιά! Να έρχεται ο τούριστ, να τους βλέπει και να λέει ποιοι είναι αυτοί οι χουλιγκάνοι;
Οπότε κινούν κι αυτοί τα νήματα, και η μια μαριονέτα μετά την άλλη χοροπηδώντας βάζει τα πράγματα στη θέση τους. ΑΦΑΙΡΕΙ την επίμαχη σκηνή από το βίντεο. Το ξαναγράφω. ΑΦΑΙΡΕΙ. Στην ελλάδα του 2009, στην ελλάδα που θεωρείς ως συνέχεια της πιο ανοιχτόμυαλης και προοδευτικής κοινωνίας που υπήρξε, επιτρέπεις σε ένα συρφετό γκιαούρηδων τραγοπαπάδων να κάνει κουμάντο και να λογοκρίνει κατά το δοκούν ότι θεωρούν αυτοί άβολο.
ΜΠΡΑΒΟ!!!
Μπράβο, που μου δίνεις εμένα και όλους σαν εμένα ακόμα μια λαβή για να σε βρίζω, να σε απαξιώνω, να σε πολεμάω, εσένα, τον ραγιαδισμό σου, και το έθνος των γκιαούρηδων που δημιουργείς.
Και βάζεις και τον Γαβρά να μιλάει με την τελευταία μαριονέτα που ανέλαβε την ευθύνη, και να προσπαθεί ο άνθρωπος να συννεοηθεί, δεχόμενος το εξής ατράνταχτο επιχείρημα από το πάπετ: Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, αυτό δεν έγινε ποτέ. Σε καλή μεριά το βιντεάκι κύριε Γαβρά μου, και την επόμενη φορά ξανασκέψου το.
:deftones - kimdracula (saturday night wrist)