20100303

Εχμ...

Καιρό έχω να γράψω.
Λοιπόν, θα ξεκινήσω με μια διαπίστωση. Το eightball ειναι για τους συναυλιακούς χώρους ότι και τα dacia για τα αυτοκίνητα. Πήγα να δω τους mono εκεί, και θες λίγο που όλοι την έχουν δει post rock-άδες λέιτλι, κάτι που οι mono παίζουν καθιστοί, δεν είδα τίποτα. Τουλάχιστον πάιξανε γαμώ. Την επόμενη μέρα οι gathering στο κελί 33. Τουλάχιστον αυτούς τους είδαμε, αλλά όπως είπα και στο μαποβιβλίο, gathering χωρίς anneke, πιτόγυρο χωρίς γύρο. Ακολουθούν δύο άθλιες φωτό από τις συναυλίες.
mono

the gathering


Σε άλλα νέα, πήρα επιτέλους ένα λούπερ, οπότε τέρμα η κλαρίς από δεύτερη κιθάρα. Για όσους είχαν την τιμή να ακούσουν τις πρόβες των γκαντ προτέκτς είναι χαράς ευαγγέλια αυτή η είδηση. Επίσης αγόρασα το πιο όμορφα άχρηστο πράγμα που έχει κατασκευαστεί ποτέ:

Και επειδή δεν άντεξα, πήρα και το version 2.0 αλλά και το gristleism.
fm3buddhamachine.com

Το τηλέφωνο darth vader σας το έχω δείξει; Όχι, ε; Ε, να.

Μόλις πήρα στα χέρια μου δυο εξαιρετικούς δίσκους, το ομώνυμο από playground noise και το how to be a child & win the war των electric litany. Ωραίοι δίσκοι και οι δυό. Από την inner ear.

Επίσης δε μπορώ να αποφασίσω το επόμενο τατουάζ μου, και η Νίκη δε λέει να βοηθήσει.
Άσε που είμαστε και στα πρόθυρα πτώχευσης ως χώρα, και δεν είναι καιρός για σπατάλες. Μήπως να κάνω τατουάζ το καλό κουράγιο που μας είπε ο ρεν;
Βαρέθηκα, σταματάω εδώ.
:electric litany - [like we do in] january (how to be a child & win the war)