20111231

Πάρε πράγμα, πάρε να έχεις...

Χελόου!
Πάει καιρός, οπότε το επόμενο ποστ θα είναι μεγάλο, με πολλές φωτογραφίες και ακόμα πιο πολλές ανούσιες ιστορίες.
Πάμε λοιπόν.

Κατ' αρχάς, να μη ξεχάσω να αναφερθώ σε ένα από τα καλύτερα δώρο που πήρα το 2011, ένα star wars σκάκι από τις αδερφές της Νίκης.

Γαμώ, ε;
Η μόνη μαλακία είναι ότι από τη μεριά των sith (μαύρων) βασίλισσα είναι ο...

Darth vader. Καλά ρε είναι δυνατόν; Ο Darth;

Τέσπα.

Κυκλοφόρησε επιτέλους και το καινούριο 2l8. Δε το περίμενα καιρό, γιατί έχει κανένα χρόνο που το ακούω, και έχω ακούσει ντέμο του σε διάφορες παραλλαγές, αλλά το τελικό cd αξίζει, και με έκανε να το ξαναβάλω στο ριπίτ. Δίσκος της χρονιάς. Χαλαρά. Στο πλάι έχει λινκ να πάτε στο σάιτ να το αγοράσετε. Αξίζει. Και να πάρετε και το unreleased, demos & live at patras, που επιμελήθηκα εγώ και μου βγήκε και ο κώλος.
Που μας οδηγεί στις 11.11.11 που έγινε και το release party στο residents, και περάσαμε πολύ καλά, και βγάλαμε και φωτό στις 11.11.

Βέβαια μετά μου έβαλε χέρι ένας κακός κρητικός...

Αμάν πια... Ασυγκράτητοι.

Και πάμε στις 12.11.11, που στο υπόγειο του coo είχαμε την πρώτη ζωντανή απόδοση των κομματιών του νέου δίσκου. Ο χώρος ήταν λίγο μαλακία, το καλό ήταν ότι ήταν byob, και γενικά μια χαρά. Ακολουθεί μια σειρά φωτογραφιών...

Ο Μύξας εξασκεί την τέχνη του.

Ναι, ναι Guinness special 2l8 edition.

Ο Ζίκης με το φαν κλαμπ!

Και αφού έχασα του midas fall από μαλακία μια βδομάδα μετά -να 'ναι καλά ο Μύξας που πήγε και μου πήρε το bundle- φτάνουμε στα...

Τριακοστά μου γενέθλια!
Μα τι χαρά! Τι ενθουσιασμός Τι χαμός...
Ούτε να εμφανιστώ δεν ήθελα.

Κάναμε και πρόβα τζενεράλε με τον Μύξα για...


Τα ΣΙΟΥΣΙΟΥΛΙΝΑΔΙΚΑ!
Με τον ντράμερ στον στρατό και τον Πάνκο στα χαμένα, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το ακουστικό side project "παρασάγγες" και να εμφανιστούμε στην πρώτη, στο klik cafe. Η πρώτη φορά κύλησε κάπως κουμπωμένα:

Αλλά τη δεύτερη φορά έγινε χαμός!
Είχαμε και support, ο norme, πολύ καλός, αλλά να, το θέμα είναι ότι είναι... ραπάς. Άσχετο. Η βραδιά ξεκίνησε και πάλι ομαλά:

Μετά ήρθε ο φίλος μου ο Γιάννης που είχα να τον δω 5-6 χρόνια, και ήταν ο πρώτος μου κιθαροπάρτνερ:

Ο οποίος έφερε έναν φίλο του μαζί και διώξαμε τον Μύξα:

Βέβαια μετά ξαναήρθε, ήρθε όμως και ο Βελίκης, οπότε καταλήξαμε κάπως έτσι:

Και στη συνέχεια χωρίς καμία συμμετοχή:

Είχαν τον χαβαλέ τους αυτές οι στιγμές. Συνεχίσαμε με μια ξεχειλωμένη εφτάλεπτη εκτέλεση του walk on the wild side του lou reed:

Και μετά όλα επανήλθαν στα νορμάλ, ήρθε και ο Μύξας στη θέση του, και η βραδιά τελείωσε με το sober στις 6+ το πρωί. Μια χαρά.

Χριστούγεννα και λοιπές ηλίθιες τραγοπαπάδικες γιορτές μετά, με απαξάπαντες στην Θεσ/νίκη. Την παραμονή ο Χ.Ο. ήταν κουρασμένος οπότε μείναμε μέσα, αλλά τα χριστούγεννα αφού σκάσαμε στο φαΐ, καφέδες, πήγαμε μια βόλτα από το amsterdam για μπύρες, και καταλήξαμε στο καζίνο. Ότι να 'ναι. Να και μια φωτό την ώρα που ο Μύξας πιάνει νούμερο στη ρουλέτα:


Και η κωλοχωρίστρα του Μύξα είναι ότι πρέπει για να αποχαιρετίσουμε το 2011, που πολύ μαλακία χρονιά ήταν. Αυτά. Ραντεβού στις ζίρο χάντρεντ άουερς που λένε και οι μαρίνς, για το πρώτο ποστ της νέας χρονιάς, αφού έχω πυρετό και δε με βλέπω να πηγαίνω πουθενά.
:2l8 - the sun (unreleased & demos)