20091224

Ένα έχω να πω...

Στολισμοί, κόψιμο πίτας, θυμιάματα και μαλακίες.
Ρε δε με χέζετε πατόκορφα.

:bad religion - infected (stranger than fiction)

20091221

Γαμώ τη παναγία μου γαμώ.

Τα νεύρα έχουν χτυπήσει κόκκινο. Μου λέει να πάω να του πάρω κάτι που του ήρθε με κούριερ. Πάω κι εγώ, βλέπω κουτί τηλεμάρκετινγκ. Τί να πήρε πάλι σκέφτομαι -ο άνθρωπος που όταν ήρθαν οι ρωσσοπόντιοι με τα πρώην κομμουνιστικά μπιχλιμπίδια τους κατανάλωνε όλο του το μηνιάτικο σε ότι μαλακία μπορεί να έφτιαξε η μάμα ράσια- και ανοίγω το κουτί.
Και ναι.
Πήρε μια ασημένια-χρυσή-αντίκα-κειμήλιο-δε ξέρω κι εγώ τι άλλο στο πούτσο- εικόνα της παναγίας.
400€.
Ναι.
400€.
Καλύτερα να τα έτρωγε σε κίντερ μπουένο.
Και θα συνεχίσω σε απογοητευμένο τόνο.
Έκανα τατουάζ. Το θέμα είναι ότι πήγα για 3 μαζεμένα, αλλά επειδή πήγα χωρίς προειδοποίηση προλάβαιναν να μου κάνουν μόνο ένα. Ας είναι. Του χρόνου τα άλλα.
Πήγα και σε λάιβ coin, jane doe, fuzzy nerds. Δεν ήξερα με ποια σειρά θα βγουν, η ώρα έναρξης ήταν 9, στο eightball, κάναμε μια ώρα να βρούμε πάρκινγκ, χάσαμε τους coin, πιάσαμε στα μισά τους jane doe, τους οποίους ήθελα πιο πολύ να δω, παίξανε το there is no tv in me χωρίς γυναικεία φωνητικά, οι fuzzy nerds καλοί ήταν, αλλά γενικά ξενέρωμα.
Και αυτά τα νέα.
Να γίνετε όλοι μέλη της σελίδας που έφτιαξα για τους 2l8 στο facebook.
:jane doe - tangerine (heaven for dogs)

20091106

Όπως γίνεται αντιληπτό...

Πολλές κακοκεφιές...
:διάφανα κρίνα - απ' τ' άπειρο σε 'σένα (ευωδιάζουν αγριοκέρασα οι σιωπές)

Κρίμα.

Και καθώς άκουγα διάφορα από διάφανα κρίνα, σκεφτόμουν τί κρίμα.
Τί κρίμα να τελειώσουν έτσι.
Αυτοί που πάντα ήταν τόσο διαφορετικοί.
Αυτοί που ποτέ δε μπήκαν στη κλίκα του "ελληνικού ροκ".
Πάντα μόνοι τους.
Όπως -φαντάζομαι- ήθελαν.
Τα κρίνα είναι για 'μένα σχεδόν ότι είναι και οι anathema. Το soundtrack της ζωής μου. Κάθε τους στίχος βρίσκει εφαρμογή.
Και τελείωσαν έτσι.
Με ξεκατίνιασμα.
Θλιβερό.
Τους αφιερώνω το παρακάτω τραγούδι τους. Καλή αντάμωση.
:διάφανα κρίνα - απ' τ' άπειρο σε 'σένα (ευωδιάζουν αγριοκέρασα οι σιωπές)

Αγαπημένα...

Μετά από πολύ ζόρι, μα πολύ, και εξηγούμαι.
Είπα να βάλω τα παραθύρια 7, αφού είχα δοκιμάσει τα αρ-σι τους και μου άρεσαν.
Και τα έβαλα, αλλά δε βρήκα όλους τους οδηγούς για το λάπτοπ μου, και μου τη βίδωσε και έβαλα ξανά βίστα. Κι όλα αυτά έχοντας βάλει ήδη κουμπούντου 9.10, και γαμωσταυρίζοντας γιατί οι αγαπημένες μου εφαρμογές δεν υπάρχουν για λίνουξ να τα ξαποστείλω τα κωλοπαραθύρια να μη ξανασχοληθώ μαζί τους. Και ακούω και κυριακή των βαΐων τώρα που μπάι δε γουέι είναι το 7 στο τσεντε, και μόλις άρχισε το πολύ γαμάτο μέρος. Λοιπόν το ποστ αυτό είναι για να πλέξω το εγκώμιο των πιο αγαπημένων μου αντικειμένων στο γραφείο μου. Τα οποία είναι το πιο γαμώ τασάκι έβερ, μια μολυβοθήκη Νταρθ Βέιντερ (ρισπέκτ), ένα ημερολόγιο ανάθεμα από το afdte, ένα αντιστρές μπουκάλι Γκίνες, το εισιτήριο, πένα και φωτό από τη πρώτη μου συναυλία ανάθεμα, και το tool army certificate και μια handmade από εμένα και τον πάνκο μεταλλική ραδιοαρκούδα. Ακολουθούν φωτογραφίες.
Αυτά.
Τελείωνει και η κυριακή των βαΐων τώρα.


:διάφανα κρίνα - κυριακή των βαΐων (κάτι σαράβαλες καρδιές)

20091020

2+2=;;;

Αφού τελείωσε κι αυτή η ψηφοφορία και έχουμε αποτέλεσμα και καινούρια κυβέρνηση που πιστεύω ότι θα είναι πολύ πιο αστεία από τη προηγούμενη, είπα να κάνω ένα μικρό σχολιασμό.
Στην υπερσημαντική ερώτηση 2+2=;;;, 18 είπαν 5, 1 αναρωτήθηκε γιατί δεν υπάρχει το 4, και 2 πάγωσαν μπροστά σ' αυτό το μεγαλοπρεπές πρόβλημα και δεν απάντησαν. Οι 18 ψήφοι που πήρε το 5 με κάνουν να χαίρομαι ιδιαίτερα, δε σας λέω γιατί. Θέλω αυτός ο ένας, ο κατάπτυστος, ο κενός, ο άθλιος που έψαχνε το 4 να αποκαλύψει την ταυτότητα του για να του κάνω κλύσμα με μουρουνόλαδο. Αυτά. Περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος για τις πορδές. Ψιαο.
:2l8 - you walk on empty streets now, holding your heart in your hands [part I] (he & she: angry enough to keep loving in the dark ages)

20090811

Πορδές!

Καθώς ανέβαζα το 7 νέο της salival, το youtube μου έβγαλε την εξής φοβερή διαφήμιση.

Και αναρωτήθηκα.
Τι είναι αυτό που κάνει μια κλανιά αξέχαστη;
Μην είναι ο ήχος της;
Η ένταση της;
Η δύναμη της βρώμας της;
Η διάρκεια της μπόχας;
Η το context μέσα στο οποίο αφήνεται.
Θα το κάνω και δημοψήφισμα.
:film - berlin (persona)

20090728

Που πήγαν οι τραγοπαπάδες, οεο;

Αφού έχεις θέσει τις προτεραιότητές σου ως κυβέρνηση, και έχεις παραβλέψει το ότι ο κόσμος πονάει, αποφασίζεις να φτιάξεις καινούριο μουσείο στην ακρόπολη, γιατί όπως είναι γνωστό είσαι έλληνας, και έλληνας σημαίνει περηφάνια για το μπάσκετ σου, μια φορά τη μπάλα σου, τον φραπέ, τον σταρχιδισμό και το πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, μακρινό ΧΘΕΣ.
Και το κάνεις το μουσείο, και επειδή έλληνας σημαίνει και πρωτοπορία, καλείς και έναν έλληνα σκηνοθέτη να σου κάνει ένα βιντεάκι για την ακρόπολη. Έναν σκηνοθέτη υπέροχο, βραβευμένο, που το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι η υπογραφή του στο παραπάνω βιντεάκι, αλλά, εντάξει μωρέ, τι να κάνουμε, έλληνας είναι και λέει να βοηθήσει, άσχετα που αν είχε αποφασίσει να κάνει ταινίες εδώ το πιο πιθανό είναι να αναγκαζόταν να γυρνάει βιντεοκασέτες με τον ψάλτη.
Αλλά δε το υπολογίζεις σωστά, γιατί ξεχνάς ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έγινε ότι είναι σε μια χώρα που είναι γεωγραφικά στην ευρώπη, αλλά νοητικά κάπου ανάμεσα στο τατζικιστάν και το τουρκμενιστάν.
Και σου βάζει κάτι ομοφοβικούς ομοφυλόφιλους, ελληνορθόδοξους χριστιανοφασίστες τραγοπαπάδες να γκρεμίζουν τα μάρμαρα από την ακρόπολη!
Το βλέπουν οι -απόγονοι των παραπάνω- τραγοπαπάδες το βίντεο και ενοχλούνται, γιατί θέλουν να περάσουν και ένα νέο προφίλ στην κενο-νία τώρα τελευταία, πιο προοδευτικό ρε παιδάκι μου και κάτι τέτοιο τους κάνει ζημιά! Να έρχεται ο τούριστ, να τους βλέπει και να λέει ποιοι είναι αυτοί οι χουλιγκάνοι;
Οπότε κινούν κι αυτοί τα νήματα, και η μια μαριονέτα μετά την άλλη χοροπηδώντας βάζει τα πράγματα στη θέση τους. ΑΦΑΙΡΕΙ την επίμαχη σκηνή από το βίντεο. Το ξαναγράφω. ΑΦΑΙΡΕΙ. Στην ελλάδα του 2009, στην ελλάδα που θεωρείς ως συνέχεια της πιο ανοιχτόμυαλης και προοδευτικής κοινωνίας που υπήρξε, επιτρέπεις σε ένα συρφετό γκιαούρηδων τραγοπαπάδων να κάνει κουμάντο και να λογοκρίνει κατά το δοκούν ότι θεωρούν αυτοί άβολο.
ΜΠΡΑΒΟ!!!
Μπράβο, που μου δίνεις εμένα και όλους σαν εμένα ακόμα μια λαβή για να σε βρίζω, να σε απαξιώνω, να σε πολεμάω, εσένα, τον ραγιαδισμό σου, και το έθνος των γκιαούρηδων που δημιουργείς.
Και βάζεις και τον Γαβρά να μιλάει με την τελευταία μαριονέτα που ανέλαβε την ευθύνη, και να προσπαθεί ο άνθρωπος να συννεοηθεί, δεχόμενος το εξής ατράνταχτο επιχείρημα από το πάπετ: Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, αυτό δεν έγινε ποτέ. Σε καλή μεριά το βιντεάκι κύριε Γαβρά μου, και την επόμενη φορά ξανασκέψου το.
:deftones - kimdracula (saturday night wrist)

20090627

Πουτσανιστάν

Έχω μια αλλαγή να προτείνω. Μιας που τώρα τελευταία ξυπνάει όλο και πιο συχνά ο ελληνάρας από το λήθαργο του δημοσίου, της μπάλας, του νουδουπασόκ δίπολου, του τσαλίκη, του εσ-γιου-βι, της σαγιονάρας (ομιφιτζι) και λοιπά γνωστά, και απαιτεί να μην ονομαστεί η μακεδονία μακεδονία, λες και είναι σε άλλη ήπειρο και δεν είναι λογικό να είναι ΚΑΙ αυτή μακεδονία, ή η τελευταία μόδα να μου στέλνουν στο facebook ηλιθιότητες του τύπου να επιστρέψουν τα μάρμαρα του παρθενώνα, που με κάνει να πιστεύω ότι όποιος τα θέλει πίσω έχει τη πεποίθηση ότι θα αλλάξει πολύ η ζωή του ρε παιδί μου αν τα ξαναπάρει, θα μπει στο δημόσιο ξέρω 'γω, θα ρίξει την αννούλα που πολύ τον παιδεύει κ.α., ενιγουέι, με εννοείτε φαντάζομαι, λέω λοιπον, και για να βάλω και μια τελεία επιτέλους γιατί μέχρι εδώ με , την έβγαλα, λέω...
ΜΗ ΜΟΥ ΣΚΟΤΙΖΕΤΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ.
Μη μου τα σκοτίζετε. Δε με νοιάζει αν το κράτος δίπλα το λένε μακεδονία. Δε με νοιάζουν ούτε τα κωλομάρμαρα. Δε με αγγίζουν ρε παιδί μου, πως το λένε. Είναι σαν να έχεις καρκίνο και να πηγαίνεις στο γιατρό επειδή σε φαγουρίζει η πατούσα. Σε αυτή την αθλιότητα που κάποιοι χαρακτηρίζουν χώρα με περηφάνια, προέχουν άλλα πράγματα. Νομίζω. Μπορεί να κάνω λάθος. Αλλά τουλάχιστον κάτι κάνω. Δεν είμαι βέβαιος πως όλα είναι εντάξει, όπως μερικοί, ώστε να έχω την πολυτέλεια να ασχολούμαι με βαφτίσια και με πέτρες. Προέχουν άλλα.Καμία μαζική κίνηση μπορεί να γίνει για να πάψουν οι ηλίθιοι να διοικούν ηλίθιους, ή όλοι θα περιμένουν να κάνει κάποιος την αρχή; Αν είμαι μια σταγόνα κι εσύ είσαι μια σταγόνα, όλοι μαζί είμαστε ποτάμι που λέει κι ο βοζίκης, γιατί περιμένεις να πέσω πρώτα εγώ; Έλα να πιαστούμε χέρι χέρι, κι ότι γίνει, αλλά έλα, μην απαιτείς να πέσω μόνος μου για να δεις αν θα φάω τα μούτρα μου, ώστε να ξέρεις τι θα γίνει και να μη πέσεις.
Κατάλαβες ευθυνόφοβε;
Ή αν όλα τα παραπάνω σε αφήνουν αδιάφορο, μπες κι εσύ στην κίνηση που ξεκινάω σήμερα, κίνηση μετονομασίας της "χώρας" αυτής σε Πουτσανιστάν.
Μας βρήκα και σημαία.

Και μάρμαρα μας βρήκα, να τα βάλουμε στην ακρόπολη να φουσκώσουμε από υπερηφάνεια.

:marilyn manson - wow (the high end of low)

20090512

(Μ)πάο(υγ)κ ινσταν(μ)πούλ

Αδιάσειστα νέα στοιχεία ρίχνουν φως στην σκοτεινή-σκατένια υ(μ)πόθεση "από (μ)που στον (μ)πούτσο είναι η (μ)παε (μ)πάο(υγ)κ", με την ο(μ)ποία είχε ασχοληθεί και η εκ(μ)πομπή της γνωστής δημοσιογράφας Διαβολικής Γιωργολούλη. Ό(μ)πως βλέ(μ)πετε στην α(μ)ποκλειστική φωτογραφία, τούρκικες σημαίες ανεμίζουν έξω α(μ)πό το γή(μ)πεδο της τού(μ)(μ)(μ)πας.

Ερωτηθείς σχετικά με το θέμα, ο (μ)πρόεδρος της (μ)παε Θοδωρής Λίλλης εί(μ)πε: Ξέρω 'γω, και ξέρω ΄γω να (μ)πούμε. (μ)πάο(υγ)κ ινσταν(μ)πούλ και τσεκα λάκα.Η άλλη δημοσιογραφάρα, Γιώργος Μίνος (ο(μ)ποιαδή(μ)ποτε σχέση με (μ)πραγματικά (μ)πρόσω(μ)πα δεκτή, βαρέθηκα τις τσόντες) συμπλήρωσε: (μ)πάο(υγ)κ, (μ)πάο(υγ)κ, (μ)πάο(υγ)κ, (μ)πάο(υγ)κ, (μ)πάο(υγ)κ.
Υ.Γ.: Για του κακοπροαίρετους, να πω ότι το πληκτρολόγιο μου έχει πρόβλημα και βγάζει ένα μ σε παρένθεση πριν από κάθε π. Απόδειξη η λέξη (μ)πάουγκ.
:Δε (μ)πρόντιτζι - όμεν (ινβέιντερς μαστ ντάι)

20090320

Φωτορετροσπεκτίβα (sic) #1

Την παρασκευή είχα μια εξαιρετικά περίεργη επίσκεψη.
ο ξάδελφος μου ο Φιλεμόν όπως τον λένε πλέον, εμφανίστηκε μετά από σχεδόν 20 χρόνια από τότε που έφυγε για Γαλλία.Για να μη τα πολυλογώ, ήρθε στο σπίτι που έζησε τα παιδικά του χρόνια, αλλά δε βρήκε φωτογραφίες. Έτσι του υποσχέθηκα να ψάξω εγώ να βρω καμία. Και μιας που μπήκα στη διαδικασία να ψαχουλεύω τα σκονισμένα άλμπουμ μου, ανεβάζω και άλλες ενδιαφέρουσες φωτό που βρήκα.
Ο πατέρας μου [κέντρο] στην ήπειρο.

Ο παππούς μου κρατάει την μάνα μου.

Ο παππούς μου με εμένα.

Εγώ.

Εγώ με τα βαφτιστικά μου ρούχα.

Εγώ και η ξαδέρφη μου η Άντα. αν σε ντύνουν έτσι, πως να μη μισήσεις τις απόκριες;

Εγώ και ο ξάδερφος μου ο Κυριάκος.

Η φωτό που τα άρχισε όλα. Εγώ, ο Φιλεμόν, οι cobra και οι g.i. joe.

Οι 3 φωτό παρακάτω είναι από γενεθλιάτικο πάρτι 4η ή 5η δημοτικού. Διακρίνεται το πειρατικό των παιζωκινητών.



Και η καλύτερη για το τέλος. Εγώ δείχνοντας από μικρός σεβασμό στην αστυμπατσία.

:isis - wavering radiant (wavering radiant)

20090306

Το πρώτο χτύπημα της ΕΟ6Α

Το πρώτο χτύπημα της οργάνωσης έγινε πραγματικότητα. Ως πρώτος στόχος επιλέχθηκε το θρησκευτικό κατεστημένο. Η οργάνωση προάγει γενικότερα την αθεΐα, και όταν επιβάλλει την αναλλονόματη κοινωνία δε θα υπάρχουν εκκλησίες, παρά μόνο θα διατηρηθούν οι υπάρχουσες της αναλήψεως του σωτήρος, οι οποίες θα διαμορφωθούν σε γιάφκες. Πρώτος στόχος ήταν η υπό ανέγερση εκκλησία του αγίου παππουκώτσου, στην πρώτη σερρών. Ιδού το αποτέλεσμα της επίθεσης.
Hasta los Sotos siempre!

:mastodon - quintessence (crack the skye)

20090304

Salival productions & salival news

Άφτερ πάμπλικ ντιμάντ που λένε και οι μπακπάρτιζ η salival productions είναι και πάλι εδώ. Τα περισσότερα βίντεο είναι τα γνωστά με καινούριους τίτλους, κάποια αγαπημένα εμπλουτίστηκαν με περισσότερες γελοίες στιγμές, μερικά νέα προστέθηκαν, και κάνα δυο κατέβηκαν μετά από παράπονα ενός εκ των πρωταγωνιστών (ονόματα δε λέμε, φαλακρός μπαουγκτσής). Επίσης όπως θα προσέξατε εσείς τα φανταστικομύρια των αναγνωστών μου, τα δελτία ειδήσεων δεν υπάρχουν πια στο μπλογκ. Ο λόγος είναι είναι η νεοϊδρυθείσα salival news, η οποία θα είναι υπέυθυνη για τη μετάδοση των καυτών τοπικών νέων. salival productions & salival news, δεν έχετε παρά να τις αναζητήσετε στον εσυσωλήνα για να απολαύσετε τα βίντεοζ!
:silence

20090209

Γιατί όχι;;;


Λοιπόν, επειδή δε πάει άλλο μ' αυτή την κατάσταση, να βγαίνουν όλοι και να κράζουν τα πάντα και μετά να πηγαίνουν και να το ρίχνουν όπου τους πουν σαν τους μαλάκες που είναι και τους κατάντησε αυτό το περίφημο "δημοκρατικό" μας πολίτευμα, προτείνω στις επόμενες εκλογές τα ψηφοδέλτια της νουδού και λάιτ και του μπατσόκ να ποτιστούν με ειδικό ανεξίτηλο μελάνι, έτσι ώστε όποιος το ρίξει σε ένα από τα δύο κώματα (όχι δεν υπάρχει λάθος στην ορθογραφία) να στιγματίζεται για 4 χρόνια με ένα βαμμένο δάχτυλο. Αυτό θα επιτρέψει σε όλους εμάς να αναγνωρίζουμε στο δρόμο τους Κρο - Μανιόν που αντί να το πιπιλίζουν το παίρνουν και ψηφίζουν το κωλοδάχτυλο, και να τους φτύνουμε-βρίζουμε-λιντσάρουμε, ότι θέλει ο καθένας...
:mono - the battle to heaven (hymn to the immortal wind)

Γιατί;;;


Γιατί κλαίει ο τζόρτζ;
Μήπως τον μάλωσε η μαμά μάργκαρετ που ακόμα και μετά από όλα αυτά που έχει καταφέρει η "κυβέρνηση" της νουδού και λάιτ δε μπορεί να φανεί στα μάτια μας ως καταλληλότερος;
:mono - pure as snow [trails of the winter storm] (hymn to the immortal wind)