20100925

Archive

/ˈɑːkaɪv/. From French archif from Latin archīvum, from Ancient Greek ἀρχεῖον (arkheion, “town hall”).
1. A place for storing earlier, and often historical, material. An archive usually contains documents (letters, records, newspapers, etc.) or other types of media kept for historical interest.
2. The material so kept, considered as a whole (compare archives).
His archive of Old High German language texts is the most extensive in Britain.

Archi-δια. Archive θα πει να παίρνω από τα πάντα τα καλύτερα και να τα κάνω έναν αχταρμά και να στα ξαναπετάω στη μάπα, και ξανά και ξανά. Archive θα πει pink floyd-ίζουσες χασούρικες 20λεπτες συνθέσεις, ακολουθούμενες από ρίμες, ακολουθούμενες από κιθαριστικά ξεσπάσματα, ακολουθούμενα από ονειρική electronica.
Κοινώς ήταν συγκλονιστικοί χθες, με το σύνολο των μουσικών να αποδίδουν τέλεια τα πάντα, αλλά πιο πολύ ο αγαπημένος Steve Harris που με την εκπληκτική του παρουσία μου κρέμασε το σαγόνι. Bootleg εδώ. Η ποιότητα δεν είναι καλή, έκανα μια δοκιμή στο recorder μου χθες, αλλά δεν απέδωσε, ο ήχος είναι καλός, αλλά λίγο ξερός.
Without your love, you're tearing me apart, without your love, i'm dowsed in madness, can't loose the sadness, i can't loose the sadness...

Archive Setlist Principal Club Theatre, Thessaloniki, Greece 2010
:archive - again (thessaloniki, greece [23.09.10])

20100923

Όταν αφορά τους 2l8...

... δεν έχω πρόβλημα να υποστώ κακό ήχο, πολυκοσμία, πατήματα από ανθρώπους, ποδήλατα, καρότσια με ή χωρίς μωρά, ακόμα και σκυλιά, τράκες από 30χρονους μαθητές νυχτερινού σχολείου που έγραφαν έκθεση, άκουσαν βαβούρα και βγήκαν. Οι 2l8 έπαιζαν χθες στη συμβολή της Τσιμισκή με την Ικτίνου, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της μέρας χωρίς αυτοκίνητο. Αφού παρκάραμε στου διαόλου τη μάνα, και τραβήξαμε όλα τα παραπάνω, το τελικό συμπέρασμα είναι: totally worth it! Για άλλη μια φορά έπαιξαν γαμάτα, αν και λίγο (50'), και φύγαμε όλοι με χαμόγελα. Bootleg-άκι εδώ. A! Το βράδυ archive, ε;
Υ.Γ: Ηρακλή θενξ για τα cd!



:silence

20100917

ΓΤΦ;;;

Η salival productions, φαίνεται να έχει απήχηση ανάμεσα στους νέους δοροβιλινούς.
Ιδού τί είδαν τα ματάκια μου πριν λίγες μέρες!

Και αυτοκόλλητο σε παπάκι ρε;
Ε;
Ότι να 'ναι.
Επίσης μόλις διάβασα το βιβλίο του cave "ο θάνατος του μπάνι μανρό", και ομολογώ ότι ήταν πολύ καλό, και καμιά σχέση με αυτό που περιμένεις να διαβάσεις σε ένα βιβλίο του cave. Επίσης δε μπορώ να σταματήσω να ακούω porcupine tree!!! Πλιζ στοπ μι! Θα κόψω τα μαλιά μου καρέ, θα βάλω γυαλιά και θα παίζω ξυπόλητος σε λίγο.
:porcupine tree - blackest eyes (in absentia)

20100914

Δύο μέρες που δεν ήθελα να τελειώσουν ποτέ.

Η πρώτη ήταν την προηγούμενη τετάρτη. Οι anathema, με καινούριο δίσκο, στο principal, και όλη η βραδιά ήταν σαν ένα ατελείωτο πάρτι. Όλοι στα καλύτερα τους, ο danny πιο leader από ποτέ, ο jamie σε απίστευτες γκριμάτσες, και ο vincent να μη λέει να βγάλει το δερμάτινο παρά την ασφυκτική ζέστη. Setlist γαμώ, όλα γαμώ, και χειραψία με το δεξί χέρι του danny σαν επισφράγισμα της γαμώ ημέρας. Θρησκευτική εμπειρία ήταν πάντα οι anathema για 'μένα, και για άλλη μια φορά προσκύνησα. Bootleg της συναυλίας εδώ, από το μαγικό μου yamaha recorder. Αν και να προειδοποιήσω, η Μανταλένα δεν έβγαλε τον σκασμό ούτε λεπτό.

Anathema Setlist Principal Club Theatre, Thessaloniki, Greece 2010, We're Here Because We're Here Tour
Και εκεί που νόμιζα ότι οι porcupine tree την παρασκευή θα είναι καλοί αλλά καμία σχέση, η μπουλντόζα steven wilson έπεσε στη μάπα μου και την έκανε κιμά. Μπορεί η πιο ωραία συναυλία που έχω πάει ποτέ. Και αυτό γιατί ήταν όλα τόσο γαμάτα, όλα παιγμένα τέλεια, αλλά όχι με στείρο επαγγελματισμό, αλλά με πάθος, πώρωση, σαν ένας ατελείωτος οργασμός. Κι ας μην παίξανε τίποτα από τον δίσκο που με έμπασε στη μουσική τους, το signify. ΓΑΜΩ! Bootleg επίσης εδώ, αυτή τη φορά έβαλα την μαριώ μακριά από το recorder, δεν θα τον ακούσετε πουθενά. Και να σκεφτείτε ότι λέγαμε να πάμε placebo. βρε ουστ. Waaaaay out!!!

Porcupine Tree Setlist Principal Club Theatre, Thessaloniki,  Greece 2010, The Incident Tour
Επόμενη στάση 2l8 στις 22, και archive στις 23!!! Αντίλ δεν... Waaaaay out!!!
:porcupine tree - way out of here (thessaloniki [10.09.10])