20081004

20080218

Παρακολουθώντας alpha σήμερα το βράδυ και συγκεκριμένα τις σειρές 10η εντολή και κόκκινος κύκλος, κατέληξα στα εξής τρία (3) συμπεράσματα:

1) Οι υποθέσεις που πραγματεύονται οι εν λόγω σειρές έχουν να κάνουν με δολοφονίες ανυποψίαστων ζευγαριών την ώρα που ερωτοτροπούν.

2) Ο δολοφόνος είναι ψυχικά άρρωστος ή τουλάχιστον τραυματισμένος (ψυχικά) κατά τη παιδική του ηλικία.

3) Τον λένε
πάντα, και το τονίζω, πάντα ΣΩΤΗΡΗ!!!

Νομίζω λοιπόν, και πιστεύω ότι μιλάω εξ ονόματος όλων των ανά τον κόσμο Σωτήρηδων και Σώτων, ότι αυτή η αναίτια και άνανδρη επίθεση κατά του ευγενούς μας ονόματος πρέπει να καταδικαστεί.

Καταδικάζω λοιπόν τους σεναριογράφους, σκηνοθέτες, βοηθούς παραγωγής, παραγωγούς, κάμεραμεν, μπούμεν, ενδυματολόγους, ηθοποιούς (και λοιπούς εμπλεκόμενους) των προαναφερθεισών σειρών, για την κατάπτυστη και κατευθυνόμενη από τα διεθνή χρηματοοικονομικά λόμπυ επίθεση στους Σώτους.

Καταδικάζω επίσης τον τηλεοπτικό σταθμό alpha, για την ανευθυνότητα του να εκπέμπει τέτοιες σειρές αβίαστα και σε ώρες που πολλοί μικροί Σώτοι παρακολουθούν τηλεόραση κρυφά. Πως θα πάνε σχολείο αύριο τα μικρά Σωτάκια, "κύριοι" υπέυθυνοι προγράμματος του alpha; Αιδώς "κύριοι".

Καταδικάζω τέλος όλους τους αλλονόματους (sic) που κατευθύνουν τέτοιες ενέργειες από φθόνο που οι γκόμενες τους πάντα αναζητούν "τον
τέλειο άντρα, τον άντρα τον Σωτό"

Παράλληλα δράττομαι της ευκαιρίας να προκηρύξω την ίδρυση της επαναστατικής οργάνωσης "6η Αυγούστου" (6Α), στόχος της οποίας θα είναι να κάνει όλα αυτά τα σοβινιστικά, αλλονόματα γουρούνια και τους πολέμιους της Σωτηροποίησης να βλαστημήσουν την ώρα που γεννήθηκαν.

Hasta los Sotos siempre.
Ε.Ο. 6Α
Δοροβίλος, 18 Φλεβάρη 2008
:slint - breadcrumb trail (spiderland)

Δεν υπάρχουν σχόλια: